Boldogságműhely

Ajándék vagy!

Ajándék vagy!

Kapcsolat

2017. január 24. - Boldogságműhely

Szeretettel köszöntelek!

Örülök, hogy ide találtál! Már vártalak!

Ajándék vagy! Akár elismered, akár még nem. Ajándék vagy ennek a világnak! Gondolkoztál már azon, mi lenne akkor, ha az emberek többsége békében és szeretetben élne? Nagyszerű lenne…. Mi van akkor, ha ez a változás itt van? Mi van akkor, ha ehhez a változáshoz Te is kellesz? Mi van akkor, ha ez a változás nélküled nem tud létrejönni?

Te, aki most ezt a sorokat olvasod, igenis óriási hozzájárulás lehetsz egy boldogabb jövő létrehozásához! Téged a szeretet vezérel. Szereted önmagadat és a családodat. Tudom, nem ismerlek, de egyet biztosan tudok. Ha ide találtál, akkor benned van a vágy, hogy boldogabb életet teremts magadnak és a családodnak. Mi ez, ha nem a szeretet egyik legbiztosabb jele?

A Föld népességét a különböző nemzetiségek alkotják. Egy nemzet a családokból épül fel. A családok az egyénekből. Te is részese vagy ennek!

A boldogság az ember természetes létállapota. Ha készen állsz, segíthetek neked megtalálni mindazt, ami számodra igaz, amivel valóra válthatod az álmaidat! A kezelésekről, tanfolyamokról és tematikus meditációkról a személyes weboldalamon többet megtudhatsz.

www.ajandekvagy.hu | www.facebook.com/boldogsagmuhely | orsi@ajandekvagy.hu | +36 20 289 9760

Ha személyre hangolt ásványékszert szeretnél, itt meg tudod rendelni: www.asvanyokneked.hu

 

Baráti üdvözlettel:

 orsi.png

Resetár Orsi

holisztikus terapeuta

Access BARS facilitátor, és testkezelő

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogsagmuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr6212149791
süti beállítások módosítása