Boldogságműhely

Ajándék vagy!

Ajándék vagy!

10 Kulcs a Szabadsághoz

2017. január 30. - Boldogságműhely

Vendég Bejegyzés Dr. Dain Heertől

Néhány évvel ezelőtt a barátom, Gary Douglas, és én írtunk egy könyvet, melynek címe 10 Kulcs a Teljes Szabadsághoz. Ezek a kulcsok a kulcsok azokhoz az ajtókhoz, amelyek zárva voltak egész életedben.

 

images.jpg

Ezek a kulcsok a királysághoz.

Az első dolog, amelyet ettől a tíz kulcstól kapsz, hogy minden választás. Ezzel és az egész Access Consciousnesszel az a célunk, hogy ráébresszünk arra, hogy különböző választások érhetők el számodra. Olyan választások érhetők el számodra, amelyekről talán soha nem tudtad, hogy lehetségesek.

Minden kulcsot úgy terveztünk meg, hogy nagyobb teret adjon ahhoz, hogy rálépj a tudatosság autópályájára. Az életed tovább fog menni, de most már, amikor valami feljön nagyobb tered lesz a kezeléséhez.

Tehát, milyen példák vannak 10 Kulcsra, és hogyan változtathatják meg az életed?

A 3. Kulcs – Nincs Forma, Nincs Struktúra, Nincs Jelentőség

Bármit, amit jelentőségtelivé teszel az életedben, végül olyan intenzitással teremtesz meg, hogy az fogja irányítani az életed. Amikor gyerekek voltunk semmit nem tettünk jelentőségtelivé! A jelentőség nem egy olyasvalami, amit természetes módon csinálunk.

Az összes dolognak a tudatosságban, beleértve téged is, van egy térűrje, amiként léteznek. Amikor megpróbálunk jelentőséget vagy formát és struktúrát tenni valamire, az oda vezet, hogy visszavonjuk a tudatosságukat. Megpróbáljuk beleilleszteni őket ebbe a valóságba – és az a szépség, amik ők, eltűnik.

A nincs formával, nincs struktúrával és nincs jelentőséggel nincs ítélkezés sem. Ez az érdekes nézőpont megtestesülése.

A 6. Kulcs – Élj 10 Másodperces Választásokban

A tíz másodperces választásokban élés arról szól, hogy megtanuljuk, hogyan válasszunk. Ha csak tíz másodpercre választasz, akkor nem igazán tudsz hibát elkövetni. Ha valami nem működik számodra, akkor újra választhatsz. A tíz másodperces léptékekben való választás kirekeszti az ítélkezést. Ha tényleg felfogod azt, hogy választhatsz valami mást mostantól tíz másodperc múlva, akkor miért ítélkeznél a választás felett? Csak továbbmennél valami másra. Ebben az eszközben van a kivezető út abból a korlátozásból, amire használod.

A 9. Kulcs – Egy Végtelen Lény Tényleg Választaná Ezt?

Egy végtelen lény olyasvalaki, aki választ, aki mindenre éber és magáénak vallja az élet örömét és nagyszerűségét! A választások, amelyeket meghozol, valóban megteremtik azt a végtelen életet és megélést, amelyet szeretnél? Ha nem, megváltoztathatod.

Mindenre, amit csinálsz és választasz, kérdezd meg ‘Egy végtelen lény tényleg választaná ezt?’ Csak tedd fel ezt az egy kérdést, hagyd, hogy az energia ott legyen, aztán válassz. Ez meg fogja nyitni az ajtót annak, hogy olyan választássá váljon, ami elérhető számodra. Kérlek, ne ítélkezz magad felett azért, mert nincs hozzáférésed ahhoz, hogy mit választana egy végtelen lény ebben a tíz másodpercben. Kezdd el feltenni a kérdést és adj magadnak egy esélyt arra, hogy megtanuld, hogyan csináld.

A 10. Kulcs – Nincs Kirekesztés

A nincs kirekesztés valószínűleg nem is lenne az egyik a tíz kulcs közül, ha nem okozná azt, hogy kirekeszted önmagad. Ahhoz, hogy valaki vagy valami mást kirekesszünk, ki kell rekesztened önmagad. Ez így működik, barátaim.

Amikor megpróbálsz kirekeszteni valakit az életedből, megélésedből és valóságodból, akkor valójában össze kell húznod magad és meg kell szüntetned a befogadásod. Amikor falakat húzol fel másokkal szemben, akkor magaddal szemben is felhúztál egy falat. A fal valójában bezárva tart.

Szóval, mi lenne, ha ehelyett leengednéd a korlátaidat, és megengednéd magadnak, hogy mindent befogadj nézőpontok nélkül?

Ha hajlandó vagy beleugrani és tényleg használni ezeket az eszközöket, akkor megerősíted magad abban, hogy tudod, hogy tényleg bármit megváltoztathatsz és megteremtheted azt az életet, amiről tudod, hogy lehetséges.

Készen állsz arra, hogy elkezdődjön a kaland?

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogsagmuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr8212168010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása